Lignum

Mi smo tim strastvenih ljubitelja drveta, koji su posvetili svoju karijeru izradi visokokvalitetnih drvenih proizvoda.

Kao porodična firma sa dugogodišnjim iskustvom, ponosni smo na to što smo stvorili prepoznatljiv brend i postavili visoke standarde u proizvodnji. Naša misija je da vam omogućimo da uživate u prirodnim proizvodima, koji će vam trajati dugi niz godina, dok istovremeno oplemenjuju vaš prostor.

Pored izrade baštenskih ostava, rekvizita i dečijih kućica, naš fokus je i na zadovoljenju potreba gradjevinskih firmi za specifičnom vrstom proizvoda od drveta. U saradnji sa građevinskim firmama i arhitektima, izrađujemo elemente od drveta za okućnice zgrada, kao i za enterijere, uključujući drvene rukohvate, gazišta stepeništa, stolove i slične proizvode. Svakom projektu pristupamo individualno i sa velikom pažnjom kako bismo osigurali da su naši proizvodi savršeno uklopljeni u prostor i potpuno ispunili zahteve kupaca.

Naš proces proizvodnje je potpuno integrisan, što znači da se od sirovog materijala do finalnog proizvoda brinemo o svakom koraku u proizvodnom lancu. Drvo koje koristimo dolazi iz obnovljivih izvora, a svaki komad je pažljivo odabran i obrađen ručno. Naši majstori kombinuju tradicionalne metode sa savremenijim tehnologijama, kako bi se obezbedio vrhunski kvalitet i preciznost svakog komada.

Kroz zahtevne izvozne poslove, najviše na tržištu Nemačke, gde smo učestvovali na izgradnji modernih stambenih blokova, stekli smo dragoceno iskustvo i podigli standarde kvaliteta na najviši mogući nivo.